Nieuws

Opvolger(s) Fer: Djuricic, Drenthe, Maher, Duarte, Gudelj of.......

Opvolger(s) Fer: Djuricic, Drenthe, Maher, Duarte, Gudelj of.......

Nu de transfer van Leroy Fer naar het Engelse Everton nagenoeg rond is maken wij even tijd om samen met jullie te speculeren over de mogelijke vervanger(s). Op Twitter gonst het inmiddels van de namen maar wat heeft Twente nu echt nodig om het team in balans te krijgen?

Hier een opsomming van spelers die worden gelinkt aan FC Twente.

Filip Djuricic

Aanvallende middenvelder die ook als linksbuiten en als spits kan worden ingezet. Mag aankomende zomer voor ca. 5 miljoen Euro vertrekken bij sc Heerenveen. Wintertransfer lijkt lastig te worden.

Royston Drenthe

Linker middenvelder / linksback. Transfervrij.

Lerin Duart

Aanvallende middenvelder met ook controlerende eigenschappen. Staat onder contract bij Heracles en gaf aan graag deze winter de stap naar een topclub te willen maken. Geschatte transferprijs 2,5 miljoen Euro.

Nemanja Gudelj

Verdedigende middenvelder waar FC Twente van gecharmeerd is. Staat onder contract bij NAC Breda en zal naar verluid rond de 2 miljoen Euro kosten.

Adam Maher

Aanvallende middenvelder van AZ en tevens één van de grootste talenten van het Nederlands voetbal. AZ verlangt rond de 9 miljoen Euro voor hem. Lijkt onrealistisch voor FC Twente.

Welke speler(s) zouden volgens jou het verlies van Fer op kunnen vangen? Plaats je reactie hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties