Nieuws

Oud-doelman vraagt selectie deel salaris in te leveren

Oud-doelman vraagt selectie deel salaris in te leveren

Om de club te helpen in deze financieel zware tijden heeft voormalig FC Twente doelman de in 2004 opgerichte stichting 'Steun FC Twente' weer nieuw leven ingeblazen. De stichting werd in 2004 opgericht om geld in te zamelen voor FC Twente dat ook toen in financieel zwaar weer verkeerde. Ardesch wil dit nu herhalen en vraagt de hulp van alle spelers én supporters.

Met het principe 'een goed voorbeeld doet volgen' heeft Ardesch de spelers en staf van FC Twente aangesproken. "Ik verwacht van de selectie dat ze net als in 2004 een gedeelte van hun salaris in gaan leveren waardoor de supporters geactiveerd kunnen worden om achter FC Twente te gaan staan door hun gebaar. Zodat we het ook met z'n allen zullen gaan doen", aldus Ardesch in gesprek met Hart van Nederland.

[google]"We hebben in 2004 met het FC Twente team van 1975 dat de UEFA cup finale speelde, Stef Wessels van reclamebureau SindsNU en notaris Jan Hordijk de stichting opgericht. Die stichting zal weer worden heropend en de bedoeling is dat we elke supporter vragen om de club te steunen door een financiële bijdrage te leveren, om zo de club er weer bovenop te helpen."

Net als in 2004 zijn er voor de supporters twee opties:
1. Het inleveren van een vrije dag bij je werkgever. Op deze manier treft het je portemonnee niet. De werkgever maakt dit dan over naar de stichting.
2. Het storten van geld. Dit zal als een soort lijfrente worden geboekt via de notaris. Op deze manier is het ook van de belasting af te trekken.

De bedoeling is dat de website deze week nog live gaat.

Stelling: Als de spelers meedoen doe ik ook mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties