Nieuws

Oud-ploeggenoot Cairo en Polak doodgeschoten in Wenen

Oud-ploeggenoot Cairo en Polak doodgeschoten in Wenen

De voetbalwereld is geschokt na het overlijden van de 43-jarige oud-profvoetballer Volkan Kahraman. De speler die in het verleden ploeggenoot was van Ellery Cairo en Sjaak Polak is woensdagochtend op doodgeschoten op straat in Wenen. De dader heeft daarna zelfmoord gepleegd. Het was een goede bekende van Kahraman die ook zijn zakenpartner was.

Het tweetal kreeg een woordenwisseling in een café in een druk gedeelte van Wenen. Ooggetuigen weten te melden dat het tweetal ruzie kreeg en deze werd verplaatst naar buiten. Daarna klonken er meerdere schoten en werden beide mannen levenloos aangetroffen op de grond. De krant Heute meldt dat het zou gaan op een jaloezieverhaal dat bloedig escaleerde.

Net als Kahraman was ook de dader actief in de voetbalwereld. Ze zouden zelfs beste vrienden zijn geweest. Wat er zich precies heeft voorgevallen tussen de twee mannen is nog niet naar buiten gebracht. Zowel de dader als het slachtoffer laten twee kinderen achter.

Kahraman kwam op jonge leeftijd naar Nederland en sloot aan bij de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij speelde één keer in het shirt van de Kuipclub en speelde daarnaast op huurbasis nog anderhalf seizoen voor Excelsior. Hier speelde hij samen met Sjaak Polak en Ellery Cairo die beide niet veel later tekenden bij FC Twente. Kahraman verliet Nederland in 2000 en speelde daarna nog voor 13 andere clubs. Op zijn Instagram staat Cairo stil bij het overlijden van zijn oud-teamgenoot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties