Nieuws

Oud-Twente spits moet wederom uitkijken naar nieuwe club

Oud-Twente spits moet wederom uitkijken naar nieuwe club

Glynor Plet is weer clubloos. De oud-Tukker, die op 1 januari 2012 overkwam van Heracles Almelo, vertrok na slechts een halfjaar alweer naar KRC Genk voor een verhuurperiode voor één jaar. Na dat jaar keerde hij terug naar Enschede, en raakte een aantal weken clubloos. Hapoel Beer Sheva pikte de transfervrije speler op, maar ook daar kwam hij niet verder dan één seizoen.

Zijn huidige club, Zulte Waregem, wil van de spits af. Plet zou eventueel terug naar Go Ahead Eagles kunnen, waar hij het afgelopen seizoen op huurbasis speelde. Maar de club in Deventer is gedegradeerd, en heeft momenteel de financiële middelen niet om Plet te betalen. De mogelijkheid bestaat echter ook dat de oud-Tukker op zeer korte termijn opnieuw zal neerstrijken in Israël.

[google] Hapoel Be’er Sheeva heeft namelijk wel oren naar de oud-speler. De Israëlische club heeft al een toenaderingspoging gedaan voor de spits, die in zijn eerdere periode bij de club al elf keer scoorde. Vanuit daar maakte hij de transfer naar Zulte Waregem, maar hier wist Plet geen doorbraak te forceren.

Het Nieuwsblad meldt echter dat er ook vanuit Hongarije en Zwitserland interesse is voor Glynor Plet, wat alle opties voor de spits open houdt. Het staat in ieder geval vast dat Plet de volgende maand sowieso niet meer onder contract zal staan bij de Belgen.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties