Nieuws

Oude nachtmerrie doet McClaren wederom pijn

Oude nachtmerrie doet McClaren wederom pijn

Steve McClaren is sinds deze zomer de nieuwe trainer van Newcastle United. Hij spendeerde iets meer dan 45 miljoen pond, omgerekend nagenoeg 62 miljoen euro aan nieuwe spelers, maar vooralsnog zit het de kampioenscoach van FC Twente niet mee. Ook gisteren niet toen Newcastle United het opnam tegen West Ham United waar Slaven Bilić, de coach die McClaren als bondscoach van Engeland in eigen huis uitschakelde tijdens de kwalificatie voor het EK 2008, de scepter zwaait. Na deze wedstrijd kreeg McClaren het ontslag van de Engelse bond. De Kroatische nachtmerrie bleek wederom de sterkste van de twee, de mannen van Bilić wonnen met 2-0.

[google]Na vijf wedstrijden staat Newcastle United op de gehekelde laatste plek in de Premier League met slechts twee punten uit vijf wedstrijden. Twee keer speelde de club gelijk, thuis tegen Southampton en tijdens de lastige uitwedstrijd bij Manchester United. De overige drie gingen verloren tegen respectievelijk Swansea uit, Arsenal thuis en nu dus ook West Ham United uit.

Komende zaterdag staat voor McClaren een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. Dan ontvangt het in eigen huis promovendus Watford waar Steven Berghuis tegenwoordig onder contract staat. Watford verzamelde tot dusver vier punten meer dan de Magpies en is terug te vinden op de dertiende plek.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties