Nieuws

Patrick Gerritsen scheurt achillespees

Patrick Gerritsen scheurt achillespees

Voormalig FC Twente aanvaller Patrick Gerritsen is gisteren weer zwaar geblesseerd geraakt. Het voormalig jeugdproduct van FC Twente scheurde een gedeelte van zijn achillespees af tijdens de wedstrijd Excelsior’31 - Genemuiden (5-3). Bij FC Twente werd zijn tijd ook al overschaduwd door twee zware blessures wat hem uiteindelijk zijn carrière kostte.

Voor Gerritsen lag een grote toekomst in het verschiet toen hij doorbrak bij FC Twente in 2005. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 24 wedstrijden en zes doelpunten, maar in zijn tweede seizoen ging het mis. In een wedstrijd met Jong FC Twente liep hij een dubbele beenbreuk op waarvan het herstel acht maanden zou duren.


Na zijn herstel brak hij in de voorbereiding van het seizoen 2007-2008 wederom zijn been waarna hij nooit meer zijn oude niveau haalde. Hij werd verhuurd aan Go Ahead Eagles die hem vervolgens ook definitief overnamen. Nadat de Eagles zijn contract niet verlengde tekende hij begin dit seizoen bij Excelsior '31 dat uitkomt in de Topklasse, het 3e niveau van Nederland.

Gerritsen moet nu zeker zes weken in het gips en hoopt weer aan te kunnen haken aan het begin van het nieuwe seizoen. "Hopelijk kan ik in de voorbereiding op het nieuwe sei­zoen aanhaken, en beleef ik een beter jaar dan dit seizoen. Gelukkig zijn we met Excelsior sinds za­terdag zeker van handhaving", aldus de aanvaller tegenover de Tubantia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties