Nieuws

"PEC Zwolle directe concurrent van FC Twente"

"PEC Zwolle directe concurrent van FC Twente"

Aanstaande zondag staat de Overijsselse derby tussen PEC Zwolle en FC Twente op het programma. FC Twente staat op de derde plek, maar voelt de druk van de Zwollenaren die met slechts één punt minder op de vijfde plek staan. Schreuder ziet PEC Zwolle dan ook als directe concurrent.

"Als we bovenin willen blijven meedraaien, moeten we ook in Zwolle laten zien dat we willen winnen. PEC zit goed in elkaar, voetbalt goed en is een directe concurrent", aldus Schreuder in gesprek met Voetbal International.

[google]Schreuder is in ieder geval blij met de stijgende lijn na de eerste nederlaag dit seizoen uit bij Excelsior. "Na de 2-1 nederlaag bij Excelsior heeft de ploeg een goede reactie laten zien. Vooral tegen Heerenveen kwam dat sterk naar voren. Door keihard te knokken, wonnen we toch."

Ook de wedstrijd tegen Dordrecht wordt nog even aangehaald. "Dordrecht maakte knullige fouten, maar wij dwongen die af. Ziyech maakte onze eerste goal nadat hij eerst een sprint van dertig meter had getrokken om druk te zetten. Ik wil dat de ploeg dat doortrekt tegen PEC Zwolle", besluit de oefenmeester.

Enquete bezoekers Twente Insite

Beste bezoeker, Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan onze korte enquête. Uw mening is belangrijk welke we gebruiken om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Het onderzoek is anoniem en de resultaten zullen niet worden verstrekt aan derden. Het invullen van de vragenlijst duurt nog geen twee minuten. Dank voor uw medewerking!

Klik hier om naar de enquête te gaan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties