Nieuws

Perez: "Dan worden Joop en Aldo écht gelyncht"

Perez: "Dan worden Joop en Aldo écht gelyncht"

Om op 14 december een akkoord te kunnen krijgen van de gemeenteraad moet FC Twente onder andere een akkoord zien te bereiken met mensen die geld in de club hebben gestoken in de vorm van een lening. Op dit moment is 90% van deze investeerders akkoord met het voorstel dat FC Twente hen heeft gedaan, echter zonder de andere 10% zal het plan geen doorgang vinden. In de uitzending van 'natafelen met Kees' op Foxsports kwam het onderwerp ter sprake.

"Er zitten nog heel veel mits en maren aan de plannen", begint Leon ten Voorde aan zijn verhaal. "Onder andere dat er nog een elftal mensen zijn die geld in de club hebben gestoken, en één van de voorwaarden van de gemeente is dat zij ook moeten boeten daarvoor. Dat is bij een aantal mensen wel slecht gevallen."

[google]"Zeg maar dat ze bijvoorbeeld 2 miljoen in de club hebben gestoken, dan kan het zo maar zijn dat ze maar een miljoen terug krijgen. Maar die kiezen natuurlijk ook allemaal eieren voor hun geld omdat ze anders al hun geld kwijt zijn. Bij die elf zitten ook Joop en Aldo en nog twee commissarissen. Ze hebben inmiddels met 90% overeenstemming, maar ze zullen naar honderd procent moeten om het akkoord te krijgen."

Brandende vraag is of Joop Munsterman en Aldo van der Laan bij die 90% zitten die al akkoord zijn of bij de 10% dat nog niet akkoord is. "Dat is een hele goede vraag. Zouden die nog tegensputteren denk je? Ik denk dat ze dat niet durven. Dat zou wat zijn als men daar achter komt."

"Dan worden ze echt gelyncht in Enschede", besluit Perez, voormalig middenvelder van FC Twente.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties