Nieuws

Ploeggenoten zongen "Ola in Oranje"

Ploeggenoten zongen "Ola in Oranje"

Bij zijn entree in de kleedkamer werd FC Twente-aanvaller Ola John na de 0-1 zege op Steaua Boekarest toegezongen door zijn ploeggenoten. 'Ola in Oranje’ schalde door het omkleedvertrek, want de FC Twente-spelers beseften dat John met zijn schitterende winnende doelpunt zijn Oranjekandidatuur kracht had bijgezet.

"Ola heeft zich aardig in de picture gespeeld. Niet alleen met zijn goal, maar er ging de hele wedstrijd dreiging van hem uit”, vond aanvoerder Peter Wisgerhof.

Ook trainer Steve McClaren stak de loftrompet over zijn jongste basisspeler (19). „De manier waarop hij de goal maakt, laat zien dat hij een ’oud hoofd’ op zijn schouders heeft. Heel knap dat zo’n jonge speler zo kalm weet te blijven”, aldus de Engelsman. „Toen ik achttien maanden geleden vertrok na mijn eerste periode bij FC Twente had ik zijn naam al vaak horen vallen als grootste talent van de opleiding. Sindsdien heeft hij die status waargemaakt. Hij is niet alleen een groot talent, maar ook een goede jongen met de juiste houding.”

Telegraaf

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties