Nieuws

Porto biedt Jesus Corona bizar salaris

Porto biedt Jesus Corona bizar salaris

Alles wijst erop dat FC Porto de nieuwe club gaat worden van FC Twente aanvaller Jesus Corona. Vanmorgen liet zijn zaakwaarnemer al weten dat hij verwacht dat de clubs er wel uit gaan komen. Porto zou maximaal tien miljoen willen betalen terwijl FC Twente vijftien miljoen wil ontvangen. Bunge denkt dat er een akkoord zal worden bereikt van rond de 12 miljoen euro.

Van dat bedrag mag FC Twente 30% op eigen rekening bijschrijven. De rest gaat naar externe financiers die de overige 70% van de rechten in handen hebben. Jesus Corona is volgens Voetbal International dan ook afhankelijk van deze investeerders of de overgang naar Porto doorgang zal vinden.

Dat FC Porto Jesus Corona graag wil hebben blijkt wel uit het salaris dat hem wordt geboden. Volgens Voetbal International zou Porto het dubbele van zijn huidige salaris hebben geboden. Dat zou dan neerkomen om 2,8 miljoen Euro per jaar, want volgens Leon ten Voorde verdient de Mexicaan nu 1,4 miljoen euro per jaar in Enschede.

[google]Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voordat de overgang zal worden beklonken. De bal ligt dan bij Ted van Leeuwen die dan weer een flink salarisbudget tot zijn beschikking heeft.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties