Nieuws

'Portugese topclub geïnteresseerd in Castaignos en voormalig Tukker'

'Portugese topclub geïnteresseerd in Castaignos en voormalig Tukker'

Luc Castaignos beschikt volgend seizoen over een aflopend contract bij FC Twente, bovendien heeft de 22-jarige spits een oplopend contract bij de Tukkers waardoor hij elke zomer meer gaat verdienen. Om financieel wat meer lucht te krijgen, en nog een transfersom over te houden aan de spits, hoopt FC Twente dan ook om de 22-jarige Castaignos deze zomer te verkopen. En de kans is groot dat dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

[google]Het lijstje met belangstellenden voor Luc Castaignos wordt namelijk met de dag groter. Nadat eerder al bekend werd dat Swansea City de jonge spits volgt, weet het Portugese A Bola te melden dat ook Sporting Lissabon geïnteresseerd is in de talentvolle spits.

De Portugese topclub ging in eerste instantie voor John Guidetti, alleen de Zweedse spits is nog niet helemaal overtuigd van een overstap naar Portugal. Vandaar dat de Portugezen bezig zijn met het kijken naar alternatieven, Luc Castaignos is daar dus een van. Qua salaris zou Sporting Lissabon de spits van FC Twente wel kunnen betalen, aangezien de Portugese club Guidetti een vorstelijk salaris wilde betalen.

Sporting Lissabon volgt naast Castaignos ook Ruíz

Ook voormalig FC Twente-speler Bryan Ruíz staat in de belangstelling van Sporting Lissabon, meldt dezelfde sportwebsite. De Costa Ricaan beschikt bij het Engelse Fulham over een aflopend contract en is niet voornemens om deze te verlengen. De Portugese topclub hoopt van deze kans te benutten en de 29-jarige vleugelaanvaller in te lijven voor het komende seizoen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties