Nieuws

Positie McClaren bijna onhoudbaar na blamage

Positie McClaren bijna onhoudbaar na blamage

Steve McClaren maakt momenteel een vervelende periode door bij zijn nieuwe club Newcastle United. In de competitie staat hij op de één na laatste plek met twee punten uit zes wedstrijden, en gisteren blameerde de ploeg zich door in eigen huis te verliezen van Sheffield Wednesday dat uitkomt in de Championship, het tweede niveau van Engeland. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van de Capital One club.

[google]Na afloop was McClaren allerminst te spreken over zijn spelers. "Het is een mentaliteitskwestie. We mogen geen zelfmedelijden hebben na wedstrijden. Dat kan gewoon niet en we moeten ook geen smoesjes bedenken. Ik ga geen individuele spelers bekritiseren en wat ik ook zeg, het rechtvaardigt ons spel en dit resultaat toch niet."

De komende wedstrijden zullen van groot belang zijn voor de geplaagde coach. Makkelijk zal het niet worden want aanstaande zondag komt Chelsea op bezoek en de week erop moet McClaren op bezoek bij Manchester City. McClaren eist dan ook dat zijn spelers het goed op gaan pakken. "We hebben die vechtersmentaliteit nodig en mogen niet in de slachtofferrol kruipen", besluit de kampioenscoach van FC Twente.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties