Nieuws

Potentiële adviseur meldt zich: "Het nodige misgegaan"

Potentiële adviseur meldt zich: "Het nodige misgegaan"

De meeste supporters zijn op het moment zo tevreden met René Hake als tijdelijke opvolger van Alfred Schreuder, dat zij in hem dé nieuwe trainer van FC Twente zien. Toch blijven de Tukkers doorzoeken, en inmiddels heeft er zich iemand gemeld die wel wat ziet in de rol als adviseur. Theo Vonk geeft aan beschikbaar te zijn.

"Bij FC Twente is de afgelopen jaren beleidsmatig het nodige misgegaan en het elftal is uitgehold", vertelt Theo Vonk tegenover Voetbal International. "Deze situatie vraagt om een compleet nieuwe start. Terug naar nul en de club opnieuw opbouwen. Dat is Feyenoord, AZ en FC Utrecht ook overkomen en hoeft helemaal niet erg te zijn. Daar hoort een bepaalde trainer bij en de eerste naam die opkomt is die van Fred Rutten"

[google] Echter heeft Fred Rutten laten weten geen interesse te hebben in een baan bij FC Twente. Toch staan er nog twee namen op het lijstje van Vonk. "Peter Bosz is ook een geschikte kandidaat, technisch en tactisch vind ik hem heel sterk. En dan heb je nog Gertjan Verbeek. Hij is meer van de Spartaanse aanpak, maar de huidige generatie voetballers kan wel een harde hand gebruiken" vervolgt hij.

Vorige week kondigde René Hake aan dat de selectie intensiever zal gaan trainen, iets wat bij de meeste supporters als muziek in de oren klonk. "Laat ze maar werken! Negen uur melden op de club en 's middags om vijf uur pas naar huis. En tussendoor: trainen!" vertelt Vonk. Daarnaast geeft hij aan dat de supporters genoegen moeten gaan nemen met minder. "Als je naar de huidige selectie kijkt, dan is het linkerrijtje al veel gevraagd. Niet degraderen is het belangrijkste, alles daarboven is mooi meegenomen" besluit hij.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties