Nieuws

Prijskaartje Douglas: 12 miljoen Euro

Prijskaartje Douglas: 12 miljoen Euro

FC Twente lijkt zich voorlopig geen zorgen te hoeven maken over een vertrek van verdediger Douglas. Sporting Portugal zou interesse hebben, het prijskaartje dat om de nek van de Braziliaan hangt is echter afschrikwekkend.

Tijdens het duel met sc Heerenveen zat er opnieuw een scout van Sporting Portugal op de tribune voor de Twente-verdediger. De club uit Lissabon ziet de komst van Douglas wel zitten, sprak reeds met de Tukkers, maar lijkt ook geschrokken van het prijskaartje in het contract van de defensieve kracht. De club uit Enschede vraagt twaalf miljoen euro voor de Zuid-Amerikaan, meldt De Telegraaf.

Douglas, bezig met het verkrijgen van een Nederlands paspoort, liet in gesprek met NUsport al weten dat een transfer naar Portugal geen optie is. "Ik blijf liever bij FC Twente. Ik heb het hier goed naar mijn zin, ik ga alleen maar naar een club die beter is dan FC Twente en daarvan zijn er niet zo heel erg veel, zeker Sporting niet. Het is een mooie club, ik zou gevleid zijn door de interesse, maar het is niet meer de grote club die het ooit was."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties