Nieuws

Problemen rond contract Janssen als scout Vitesse

Problemen rond contract Janssen als scout Vitesse

Toen Theo Janssen enkele weken geleden bekend maakte zijn kicksen aan de wilgen te hangen gaf hij aan bij Vitesse verder te gaan als scout en specialistentrainer. Hij zou binnen afzienbare tijd een contract voor vijf jaar tekenen die hem in de genoemde functies zou binden aan de Arnhemse club. Dit contract is er echter nooit gekomen, zo melden zowel Omroep Gelderland als Dagblad de Gelderlander.

[google]Waarom dit contract er nog niet ligt is onduidelijk, maar nadat Ester Bal eerder deze week al gedwongen werd te vertrekken lijkt het te rommelen achter de schermen van de directe concurrent voor plaats twee. Bal werd na 16 jaar in dienst te zijn geweest als persvoorlichter ontslagen nadat er een groot verschil van inzicht was ontstaan over het communicatiebeleid van de club. Er bestaat de mogelijkheid dat ook Janssen zich niet kan vinden in het hedendaagse bestuur van Vitesse.

Theo Janssen was in de kampioensjaren van FC Twente een zeer belangrijke schakel. Hij werd met FC Twente kampioen, won de beker en veroverde de Johan Cruijff schaal. Vooral in het seizoen 2010-2011 was hij belangrijk met doelpunten in de Champions League tegen Inter en Werder Bremen. In de competitie scoorde hij tegen Ajax(3x) en PSV(2x). Tevens was hij in de bekerfinale belangrijk met een doelpunt en een assist op Janko in de extra tijd, waardoor FC Twente de beker won.

Dinsdag 20 mei zal Janssen nog eenmaal te zien zijn in de Grolsch Veste. Tijdens de afscheidswedstrijd voor Sander Boschker zal hij zijn opwachting maken, ondanks dat hij geblesseerd is aan zijn knie. Janssen gaf eerder al aan zelfs op krukken het veld te betreden mocht het niet anders gaan.

Stelling: Als Vitesse er niet uit komt met Janssen moet FC Twente hem een aanbieding doen om in dienst te treden als scout en/of specialistentrainer.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties