Nieuws

Promes: "Ik ben blij dat ik gezond ben"

Promes: "Ik ben blij dat ik gezond ben"

Quincy Promes mag sinds deze week eindelijk van zijn vakantie genieten. Afgelopen dinsdag speelde de vleugelaanvaller zijn laatste wedstrijd van dit seizoen met Jong Oranje tegen Jong Luxemburg. In deze wedstrijd was de 22-jarige aanvaller weer de uitblinker bij Jong Oranje. Hiermee kwam het talent prima voor de dag, ondanks de teleurstelling van het missen van het WK.

Volgens Promes is dat de normaalste zaak van de wereld. "Ik haal mijn motivatie uit heel andere dingen. Ik ben blij dat ik gezond ben, dat ik op het veld mag staan. Daar haal ik mijn kracht uit", zo vertelt Promes in het WK-nummer van Voetbal International. "Iedere keer dat ik op een veld sta wil ik de mensen laten zien wat ik kan. Die puurheid blijft wel in me zitten Daar kan niemand tussenkomen. Ook geen teleurstelling."

Uitrusten het devies voor Promes

[google]Na een lang seizoen met FC Twente, Oranje en Jong Oranje kan Promes dan nu eindelijk genieten van zijn welverdiende vakantie. Hij wil uitrusten om fit voor de dag te komen volgend seizoen. "Ik ga uitrusten. Uitrusten van een geweldig maar ook heel erg zwaar jaar. Lichamelijk en geestelijk. Ik ga lekker rusten zodat ik volgend jaar weer kan knallen voor mijn club. Waar ik naartoe ga op vakantie? Dat mag ik echt nog niet zeggen. Dat is een verrassing voor mijn vriendin. Ze mag het nog niet weten. Ook voor haar was het spannend of ik naar Brazilië zou gaan én hoe deze zomer eruit zou zien. Zoals wel vaker heeft ze op mij moeten wachten. Dit is mijn moment om haar te verrassen", zo besluit Promes.

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
chauffeurs
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties