Nieuws

Promes mogelijk herenigd met oud-coach FC Twente

Promes mogelijk herenigd met oud-coach FC Twente

Hij is nog niet rond met zijn nieuwe club, maar mocht het tot een overgang komen dan wil Steve McClaren graag zijn voormalig pupil Quincy Promes aan zijn selectie toevoegen. De trainer is onder de indruk van de ontwikkelingen van de veelzijdige speler die op meerdere plekken inzetbaar is in de aanval. Ook kan Promes als nummer 10 uit de voeten. Afgelopen vrijdag bekeek een delegatie van de Magpies Promes tijdens de vriendschappelijke interland tegen de Verenigde Staten.

[google]Volgens het Britse What Culture mag Promes Spartak Moskou verlaten voor een bedrag van rond de 16 miljoen Euro. Opmerkelijk aangezien dit slechts enkele miljoenen meer is dan waarvoor hij vorig jaar werd overgenomen van FC Twente. In het transferbedrag zaten nog wel enkele prestatiebonussen verwerkt welke tot op heden niet werden behaald.

Promes had een sterk eerste seizoen bij Spartak. Hij werd met 13 doelpunten clubtopscorer en 2e op de algehele topscorerlijst van de Russische competitie. Hij moest alleen de Braziliaan Hulk van Zenit Sint Petersburg voor zich dulden.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties