Nieuws

PSV bood 10 miljoen op de Jong

PSV bood 10 miljoen op de Jong

PSV heeft in de afgelopen transferperiode geprobeerd om Luuk de Jong te contracteren. De international van FC Twente is ontstemd over de werkwijze die Marcel Brands, technisch directeur bij PSV, daarbij heeft gehanteerd.

Nadat Brands contact had gelegd en via tussenpersonen een enorm bedrag had geboden bij FC Twente, hoorde De Jong niets meer en vernam hij de aankoop van Tim Matavz. 'Luuk stond nummer één op de lijst van PSV', zegt zaakwaarnemer Louis Laros tegen Voetbal International.

'Het klonk allemaal uitermate serieus, vandaar dat we PSV hebben doorgestuurd naar FC Twente. Het ging om een behoorlijk bedrag. Om dubbele cijfers.' PSV bood meer dan tien miljoen euro. Laros vervolgt: 'We lazen in de krant dat Tim Matavz de nieuwe spits werd. Dit is geen communicatie die je verwacht bij een topclub. Deze gang van zaken vinden we niet chique.'

Marcel Brands reageert: 'Luuk is een goede speler en we hadden interesse. Via een agent die namens een andere club had geïnformeerd, hoorden we echter al vrij snel dat het om een astronomisch bedrag ging en dat het geen optie was. Dat is altijd duidelijk geweest en dat wist Laros ook. Voor mij dus verder geen onderwerp van gesprek.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties