Nieuws

'Rebel' Arnautovic doet boekje open over contractperiode bij FC Twente

'Rebel' Arnautovic doet boekje open over contractperiode bij FC Twente

Voormalig FC Twente aanvaller Marko Arnautovic speelt momenteel bij het Engelse Stoke City waar hij dit seizoen één van de vaste waarden is. Als de naam Arnautovic opduikt in de media dan staat dit vaak garant voor smeuïge verhalen. Dat de Oostenrijkse aanvaller een excentrieke is bleek al in de tijd dat hij onder contract stond bij FC Twente. In de Oostenrijkse media deed hij onlangs een boekje open over zijn huurperiode bij Inter Milan terwijl hij nog onder contract stond bij de Tukkers. In Milaan ging hij helemaal los en werd daar vrienden met een andere rebel; Mario Balotelli.

"Naast mijn woning in Enschede graasden koeien. Dan kom je in Milaan terecht waar je de Fashionweek, toprestaurant, topclubs en alleen maar mooie vrouwen hebt. Ik was 19 jaar en heb me toen bedacht: "Ok, nu ben je daar, en nu moet ik ook snel naam maken. En dat is me gelukt", aldus een lachende Arnautovic.

[google]"Mijn broer was bij me, maar ik was niet te stoppen. Zelfs mijn vader had me niet kunnen stoppen. Ik was bezig aan een reis en er was geen rem. Na een half jaar heb ik me gerealiseerd dat ik ook moest gaan presteren. Ik ben goed gaan trainen. Mourinho heeft me zelfs een contractverlenging aangeboden, maar vertrok toen naar Real Madrid."

Sinds zijn overgang van Werder Bremen naar Stoke City is er nagenoeg niets meer geschreven over de excentrieke aanvaller. De reden ligt in het sportieve vlak. "Natuurlijk wil ik lol maken, maar uitgaan doe ik zelden. Ik train en rij daarna naar huis in Manchester. Ik heb nog wat te bereiken, ik wil naar een topclub. En dat gaat niet als ik de 'Zampano' uit ga hangen", besluit Arnautovic ambitieus.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties