Nieuws

Rechtsback Phil Ofosu-Ayeh opvolger Rosales?

Rechtsback Phil Ofosu-Ayeh opvolger Rosales?

FC Twente zou nog steeds interesse hebben in de 22-jarige Ghanees, die in de Duitse derde divisie voor MSV Duisburg uitkomt. Het contract van de rechtsback, geboren in Moers en zoon van een Ghanese vader en een Duitse moeder, loopt dit seizoen af. Eerder al meldde twenteinsite dat de speler gevolgd wordt door de Tukkers. Hij heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld bij zijn club. Phil Ofosu-Ayeh verdiende onder coach Karsten Baumann meteen een vaste plaats op de rechtsback positie.

Transfervrij

"Wij zouden zijn contract erg graag willen verlengen, maar dat wordt moeilijk. Toch moeten we hoop houden en wachten tot het einde van het seizoen", zegt de technisch directeur van Duisburg, Ivica Girlic, tegen GHANASoccernet.com. Ook in de Duitse pers gaan geruchten over de interesse van Twente.

[google]Met een doelpunt, drie assists en constante spel heeft Ofosu-Ayeh zich laten gelden na zijn debuut voor de club dit seizoen. De snelle rechtsback lijkt zo in het profiel te passen van de (waarschijnlijk) vertrekkende Roberto Rosales. Ofosu-Ayeh speelde tot dusver dertig competitieduels voor Duisburg. Voordat hij afgelopen zomer naar Duisburg kwam speelde hij voor Rot-Weiss Erfurt en Wilhelmshaven. [nederbet][ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties