Nieuws

Reminder: Extra koopavond FC Twente

Reminder: Extra koopavond FC Twente

Nadat het conflict tussen FC Twente en kledingponsor Burrda uit de wereld is geholpen organiseert FC Twente vanavond (woensdag) een extra koopavond voor de fans die graag een FC Twente shirt aan willen schaffen. De fanshop is vandaag, naast de normale tijden, extra geopend tussen 17.30 en 22.00 uur.

De seniorenmaten zijn eerder deze week gearriveerd, de kindermaten worden later aangeleverd. De prijs voor een seniorenshirt bedraagt €69,95.

FC Twente ging deze zomer met het Arabische Burrda in zee (als opvolger van Diadora), maar moest lang op de (wedstrijd)kleding wachten. Het leidde tot de genante situatie dat de spelers na afloop van wedstrijden geen shirtjes konden ruilen met de tegenstander. FC Twente leek door de haperende levering van de kleding op een schadepost van een half miljoen euro af te stevenen, maar heeft inmiddels een deal met Burrda kunnen sluiten. Twente is de enige club in Nederland die met het merk speelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties