Nieuws

Renato Tapia optie voor plek Roberto Rosales

Renato Tapia optie voor plek Roberto Rosales

Het nieuwe beleid van FC Twente heeft het afgelopen jaar goed uitgepakt. Na jaren teveel te hebben gestrooid met geld in de vorm van riante salarissen en transfersommen doet de club nu een pas op de plaats. De nieuwe insteek is jong (Nederlands) talent opleiden en door laten stromen naar het eerste elftal. Dit jaar sluiten de eerste drie spelers aan bij het de eerste selectie, Andersen, Tapia en Ould-Chikh.

[google]"We willen de spelers die bij Twente zijn perspectief bieden. Grote talenten als Bilal, Hölscher en Tapia zijn ook een jaar verder. Zij zullen meer wedstrijden bij Jong Twente spelen, maar hebben ook ervaring nodig op het hoog­ste niveau. Er zijn dit jaar meer spelers gegaan dan gekomen, dat was vorig jaar ook zo. Daarom is er meer ruimte voor jonge jon­gens.”

Schreuder is duidelijk op welke posities de jongelingen zich moeten gaan richten. Met name de positie voor Tapia is verrassend. "Peter Wisgerhof is weg, de jonge Joachim Andersen is erbij gekomen. Roberto Rosales is vertrokken, daarvoor kan Renato Tapia een optie zijn. En na het vertrek van Luka Djordjevic is er plek voor Bilal Ould-Chikh. „Maar uiteindelijk speelt natuurlijk de beste", besluit Schreuder tegenover Wagenaar van de Tubantia.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties