Nieuws

Rendla vandaag richting Amerika

Rendla vandaag richting Amerika

FC Twente-speler Andrej Rendla stapt vandaag in het vliegtuig naar Amerika om aldaar door dokter Richard Stedman aan zijn knie te worden geopereerd.

Rendla scheurde in november tijdens een duel met de beloften de voorste kruisband in zijn linkerknie af. Dat terwijl de talentvolle speler juist net op de weg terug was na een langdurige knieblessure. Het leek goed te gaan met hem, een paar dagen voordat het noodlot opnieuw had toegeslagen, verlengde hij zijn contract bij FC Twente.

De Slowaak is nu weer terug bij af. Zijn wens was om dit keer naar de specialist der specialisten te gaan op het gebied van knieoperaties. Dokter Richard Stedman werkt in Colorado en geeft les op de universiteit van Texas. Hij opereerde eerder Ruud van Nistelrooij en Jonathan Reis. Rendla wordt op zijn reis begeleidt door fysiotherapeut Rob Ouderland, de manager medische zaken bij FC Twente.

TCTubantia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties