Nieuws

Rendla wil in VS geopereerd worden

Rendla wil in VS geopereerd worden

Andrej Rendla wil naar Amerika om zich te laten opereren aan zijn zwaar geblesseerde linkerknie. De FC Twente-aanvaller wil geholpen worden door de Amerikaanse chirurg Richard Steadman, meldt De Telegraaf.

Steadman is een befaamde chirurg, hij wordt beschouwd als de absolute wereldtop op het gebied van kruisbandoperaties. Onder meer Ruud van Nistelrooy en Jonathan Reis gingen Rendla voor. De 21-jarige Slowaak scheurde deze week in een duel met de beloften van FC Twente zijn voorste kruisband af.

Voor Rendla is het al de derde operatie aan zijn kruisbanden in zeer korte tijd, dat vergroot de complexiteit van de blessure. De voorhoedespeler tekende onlangs nog een nieuw contract in Enschede, hij staat nu tot de zomer van 2015 onder contract. Ondanks het feit dat Rendla wordt gezien als grote belofte, kwam hij nog niet verder dan vijftien wedstrijden in het eerste team.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties