Nieuws

René Hake stuurt Cabral weg bij Grolsch Veste

René Hake stuurt Cabral weg bij Grolsch Veste

Gisteravond nam FC Twente het in eigen huis op tegen Willem II. Bij FC Twente stond Jerson Cabral, oud-speler van Willem II, als wissel op het wedstrijdformulier. Echter was hij in geen velden of wegen te bekennen. De Rotterdammer kwam net terug van een blessure, en had eindelijk weer de kans op speelminuten. Echter kwamen die er niet.

[google] De aanvaller meldde zich te laat voor de wedstrijdbespreking, en verliet dus een uur voor de wedstrijd tegen zijn oude club het terrein van De Grolsch Veste. René Hake heeft hem volgens de TC Tubantia weggestuurd. Dit is niet de eerste keer dat Cabral zich van zijn slechte kant laat zien.

Al heel vaak kwam Cabral in opspraak door eigen toedoen. Eerst was het de bedoeling dat de aanvaller zou vertrekken uit Enschede, maar vanwege het tekort aan aanvallers, en een goede indruk, hield René Hake de Rotterdammer binnenboord.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties