Nieuws

"Respect dat Twente alles netjes heeft gecommuniceerd"

"Respect dat Twente alles netjes heeft gecommuniceerd"

FC Twente heeft besloten het aflopende contract van de talentvolle aanvaller Alvin Daniels niet te verlengen. De club heeft de buitenspeler te kennen gegeven dat er bij FC Twente weinig kans op speeltijd zal zijn. Ondanks het negatieve nieuws is er ook positief nieuws.

Volgens zijn woordvoerder Stefano van Delden zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de 20-jarige aanvaller. Ook geeft Van Delden aan blij te zijn met de communicatie van FC Twente uit. "Alles is heel netjes en duidelijk gegaan. Alle respect aan Cees (Lok red.)", aldus de woordvoerder van Alvin Daniels.

[google]Daniels werd onlangs nog opgeroepen voor Jong Oranje, maar zag dat avontuur aan zich voorbij gaan omdat hij nog geregistreerd staat in Frans Guyana en hierdoor de Franse nationaliteit heeft. Ondertussen is de naturalisatie in gang gezet en goedgekeurd. Daniels zal binnen enkele maanden officieel Nederlander zijn.

Alvin Daniels kwam medio 2011 over van de jeugd van De Graafschap naar de voetbalacademie van FC Twente. In totaal kwam hij tot 36 wedstrijden waarin hij één keer wist te scoren en vier assists leverde. Voor De Graafschap speelde Daniels in de jeugd van Ajax.

Over gebrek aan belangstelling hoeft Daniels niet te klagen. Volgens de zaakwaarnemer hebben al meerdere clubs belangstelling getoond voor de vleugelaanvaller.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties