Nieuws

Roberto Rosales staat voor toptransfer

Roberto Rosales staat voor toptransfer

Roberto Rosales kan zich hoogstwaarschijnlijk gaan opmaken voor een droomtransfer. De verdediger, die op 1 juli 2010 naar Enschede kwam, vertrok vorige zomer transfervrij naar het Spaanse FC Málaga. Nu staat Rosales in de belangstelling van het Spaanse Sevilla, al is hij niet de eerste keus.

Sevilla is nog altijd op zoek naar een ervaren vervanger voor Aleix Vidal, die deze zomer een transfer maakte van Sevilla naar FC Barcelona. De club zal in eerste instantie proberen om zich te versterken met Mauricio Isla van Juventus, maar mocht dat niet lukken, dan gaan de Spanjaarden er alles aan doen om Roberto Rosales binnen te hengelen.

[google] Juvuntus wil graag geld verdienen aan Mauricio Isla, nadat hij de Copa America heeft gewonnen met Chili. Sevilla is een serieuze kandidaat voor de handtekening van Mauricio Isla, maar de club houdt er rekening mee dat er altijd nog iets mis kan gaan, en heeft daarom Roberto Rosales aangemerkt als tweede keus.

Zeer makkelijk zullen ze Roberto Rosales echter niet laten vertrekken, bij Málaga zijn ze immers zeer blij met de oud-FC Twente verdediger. Tevens heeft Rosales nog een contract tot 2017.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties