Nieuws

'Rosales nieuwe lieveling Internazionale'

'Rosales nieuwe lieveling Internazionale'

De Italiaanse krant Passioneinter meldt op haar website dat Roberto Rosales van FC Twente momenteel bovenaan het transferlijstje van Internazionale staat. Eerder maakte Twenteinsite al bekend dat de Nerazzurri belangstelling hadden in de rechtsback, maar dat hij niet bovenaan het lijstje stond van de club uit Milaan. 

[google]Volgens de Italiaanse krant is de 25-jarige Venezolaan dé speler die Internazionale nodig heeft. Met zijn speelstijl zou hij perfect passen in het spel Inter voor ogen heeft. Sinds 2010 speelt Rosales voor de Tukkers en inmiddels heeft hij ook al 34 duels in de nationale ploeg van Venezuela gespeeld.

Diverse clubs uit België hadden al interesse en de vleugelverdediger zou al een gesprek hebben gehad met Club Brugge. Belangrijk detail is dat Rosales' contract in Enschede na dit seizoen afloopt. Er gaan geruchten dat de rechtsback van FC Twente weigerde om bij te tekenen, maar andere geruchten spreken dit weer tegen.

[nederbet]

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties