Nieuws

"Rosales ziet transfer naar Inter wel zitten"

"Rosales ziet transfer naar Inter wel zitten"

Roberto Rosales wordt sinds een aantal weken in verband gebracht met Inter Milan. De rechtsback kan FC Twente deze zomer transfervrij verlaten. Naast Inter zou ook Club Brugge in de markt zijn voor Venezolaan.
[google]

Officieel heeft Inter nog niets laten weten bij het management van Rosales, zo laat zaakwaarnemer Rob Groener weten: "Het is leuk dat Roberto in verband wordt gebracht met Inter, maar er is nog geen contact met de club geweest. We praten over een van de grootste clubs ter wereld, iedere speler wil voor zo'n club spelen, Roberto is daar zeker geen uitzondering op."

"Roberto is deze zomer vrij in het kiezen van een nieuwe club, want hij is transfervrij. Dit is zeker een groot voordeel voor hem. Vooralsnog is Roberto druk met het voetbal, wat er in de toekomst gebeurt zullen we later zien. Als Inter Rosales echt wil, dan gaan we rustig met ze om de tafel." zo besluit de zaakwaarnemer het gesprek met het Italiaanse Il Sussidiario.

Stelling: Een overgang naar Inter zou een verstandige keuze zijn van Rosales.
[ligatus]
[nederbet]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties