Nieuws

Ruiz fit voor Supercup?

Ruiz fit voor Supercup?

Bryan Ruiz heeft de training hervat bij FC Twente. De Costaricaan moest dinsdag het duel in de voorronde van de Champions League tegen FC Vaslui (2-0 zege) nog laten schieten door een bovenbeenblessure.

Ruiz kan naar alle waarschijnlijkheid gewoon in actie komen in het duel om de Johan Cruijff Schaal. Bekerwinnaar Twente treft zaterdag kampioen Ajax in de Amsterdam ArenA.

Bij de Enschedeërs keerde ook Rasmus Bengtsson terug op het traingsveld. Hij ontbrak tegen Vaslui, omdat zijn vrouw was bevallen.

Nacer Chadli (knieblessure) en Willem Janssen (keelonsteking) ontbreken nog bij Twente. Het is nog maar zeer de vraag of het tweetal op tijd fit is om komende zaterdag deel uit te maken van de wedstrijdselectie.

FC Twente verkocht tot nu zo´n 2.000 van de 12.500 beschikbare kaarten. Kaarten zijn nog te koop tot en met vrijdag 29-07-2011 17.00 uur bij de SSU in de fanshop. Voor meer informatie zie fctwente.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties