Nieuws

Ruiz: "Heb me laten ompraten"

Ruiz: "Heb me laten ompraten"

Aan zijn overstap naar Fulham heeft Bryan Ruiz nog maar weinig pret beleefd. "Ik speel veel te weinig", weet hij. De ex-speler van AA Gent en Twente geeft ook toe dat Fulham niet zijn droomclub was.

Nog maar twee keer dit seizoen stond Ruiz in de basis bij Fulham. "Ik speel veel te weinig", zegt de Costa Ricaan in een openhartig interview met Voetbal International.

"Na mijn overstap van Twente, waar ik altijd speelde en bepalend was, hadden de mensen hoge verwachtingen. Ik wil ze ook wat laten zien. Maar ik moet fysiek sterker worden en sneller handelen."

"Wat mij zou helpen, is een reeks matchen, waardoor ik lekker in mijn ritme zou komen. Door te spelen, word ik ook sterker. Ik heb mezelf een jaar gegeven om me aan te passen en door te breken."

Ruiz geeft toe dat zijn transfer naar Fulham niet zijn eerste keuze was. "Ik wou eigenlijk niet naar Fulham. Eerder was Tottenham geïnteresseerd. Dat is een club waar je meteen ja tegen zegt. Maar het werd nooit concreet."

"Op 30 augustus kwam Fulham. Mijn manager belde dat er een akkoord was tussen de clubs en dat we naar Londen konden. Ik twijfelde opnieuw, maar hij overtuigde mij. Aantrekkelijke financiële voorwaarden en een gesprek met coach Martin Jol haalden mij over de streep."

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties