Nieuws

Ruiz zit "prima" bij FC Twente

Ruiz zit "prima" bij FC Twente

Bryan Ruiz meldde zich maandag voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Costaricaanse aanvaller heeft een transfer allerminst uit zijn hoofd gezet.

Ruiz vertrok naar Costa Rica met het idee dat hij mogelijk zijn laatste wedstrijd had gespeeld voor FC Twente. De aanvaller maakt er geen geheim van een nieuwe uitdaging aan te gaan. Voorlopig is het stil en is er ook geen club die de gewenste afkoopsom kan en wil neerleggen.

'Dat ik nog bij FC Twente zit is prima', zei Ruiz voor zijn vertrek uit Costa Rica op zijn website. 'Ik heb gezegd dat als ik blijf, dat niet negatief is. Het is een goede ploeg die het ook goed doet. Maar ik sta natuurlijk open voor andere opties uit een ander land. We moeten afwachten.'

Ruiz richt zich voorlopig op FC Twente. 'Ik wil een goede voorbereiding draaien. Ik wil me vooral fysiek klaarstomen om blessures als die van vorig seizoen te voorkomen.'

VI.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties