Nieuws

Ryo Miyaichi alsnog naar Twente?

Ryo Miyaichi alsnog naar Twente?

Afgelopen zomer gaf FC Twente Arsenal te kennen Ryo Miyaichi graag op huurbasis over te willen nemen van Arsenal. Miyaichi maakt het half jaar daarvoor een bijzonder goede indruk tijdens zijn huurperiode bij Feyenoord.

Ook Feyenoord hield zich aanbevolen mede omdat Miyaichi niet in Engeland mocht spelen daar hij geen verblijfsvergunning had. Echter kreeg Miyaichi deze als uitzonderlijk talent uiteindelijk alsnog en besloten de speler en Arsenal om bij elkaar te blijven.

Nu een half jaar verder komt de Japanse aanvaller bij Arsenal, mede door blessures, nog niet veel aan spelen toe. Wenger kijkt naar een geschikte oplossing voor Miyaichi. "Hij moet echte wedstrijden spelen en ik ga met hem praten over een oplossing. Hij is een tijdje geblesseerd geweest. We zullen in januari beslissen wat we gaan doen", aldus Wenger.

Aannemelijk is dat de Japanner nog steeds op het lijstje van FC Twente staat en dat er opnieuw pogingen ondernomen gaan worden.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties