Nieuws

SC Heerenveen haalt gedachten FC Twente Vrouwen terug naar Nederland

SC Heerenveen haalt gedachten FC Twente Vrouwen terug naar Nederland

Heel FC Twente-minnend Nederland kijkt al uit naar volgende week woensdag wanneer de FC Twente Vrouwen in de achtste finale van de UEFA Women's Champions League aantreden tegen het dames team van FC Barcelona. Tussendoor zijn de dames ook nog actief in de Eredivisie Vrouwen, waar ze op bezoek gaan in Friesland om het op te nemen tegen altijd lastige SC Heerenveen Vrouwen.

[google]De vorige wedstrijd in de Eredivisie voor Vrouwen werd gewonnen tegen PSV. "We hebben goed gespeeld, maar het was niet zo dat wij de bovenliggende partij waren. We komen misschien wat gelukkig op 3-1, maar PSV komt net zo makkelijk aan de 3-2. De laatste tien minuten was het dan nog spannend, maar des te lekkerder is het als je met de drie punten van het veld stapt", vertelt Shanice van der Sanden op de officiële website van de club.

Met een wedstrijd tegen het 'grote' Barcelona op het programma is de kans groot dat het elftal van trainer Arjan Veurink te veel met z'n hoofd bij die wedstrijd is. Van der Sanden ontkent. "Natuurlijk kijken we stiekem al een beetje uit naar volgende week, maar iedereen is nu echt bezig met vrijdag", sluit de aanvalster af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties