Nieuws

Schalke na PSV is een voordeel

Schalke na PSV is een voordeel

Na alle loftuitingen na de 6-2 zege op PSV begint FC Twente tegen Schalke 04 gewoon weer op nul. „Voor ons als spelers, is het niet moeilijk over zo’n uitslag als die van afgelopen zondag heen te stappen, " aldus Twente-speler Willem Janssen.

"Dinsdag is voor ons alweer de voorbereiding op de wedstrijd tegen Schalke 04 begonnen. Dat is gewoon het ritme van een topclub”, „Maar het is natuurlijk wel zo dat het verwachtingspatroon omhoog is gegaan. Daar hebben we onszelf mee opgezadeld door met zulke cijfers te winnen.”

„Het is wel een voordeel, dat we direct weer Schalke 04 als volgende tegenstander krijgen. Met zo’n affiche zul je automatisch niet verslappen”, beseft Janssen. „Natuurlijk hebben wij momenteel een zwaar programma, maar als je in een goede fase zit, kun je eigenlijk niet genoeg wedstrijden spelen. Als je successen hebt, kun je het beter opbrengen om iets extra’s te geven.”

Met zijn loopvermogen en fysieke kracht lijkt Janssen uitstekend in de Bundesliga te passen. "Als ik ooit eens een buitenlands avontuur zou meemaken, zou Duitsland misschien wel een goede optie zijn voor mij", reageert de 25-jarige Nijmegenaar in De Telegraaf.

Bron: Telegraaf

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties