Nieuws

Douglas accepteert 3 wedstrijden schorsing

Douglas accepteert 3 wedstrijden schorsing

Update: Douglas accepteert de 3 wedstrijden schorsing en zal de wedstrijden tegen NEC, Feyenoord en de Graafschap toe moeten kijken.

Douglas Franco Teixeira heeft een schikkingsvoorstel gekregen van 3 wedstrijden naar aanleiding van de rode kaart die hij gisteren kreeg tijdens het met 6-2 gewonnen uitduel tegen PSV. Bij het schikkingsvoorstel is rekening gehouden met de strafkaart van Douglas, die al voor de vijfde keer het veld werd uitgestuurd als speler van FC Twente.

Nadat PSV middenvelder Toivonen hard op Douglas insprong wist Douglas zichzelf niet in de hand te houden en maakt een schoppende beweging naar het linkerbeen van de Zweed. Scheidsrechter van Boekel zag het op een paar meter afstand gebeuren en stuurde Douglas zonder pardon van het veld.

Of Douglas akkoord gaat met het schikkingsvoorstel is nog niet bekend. Mocht hij akkoord gaan dan mist hij NEC uit, Feyenoord thuis en de Graafschap uit.

Bron: NuSport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties