Nieuws

Schilder: "Ajax heeft niet veel zwaargewichten in de ploeg"

Schilder: "Ajax heeft niet veel zwaargewichten in de ploeg"

Robbert Schilder denkt te weten hoe FC Twente Ajax zaterdagavond moet bestrijden. De verdediger annex middenvelder, die zijn jeugdopleiding doorliep bij de Amsterdamse club, volgt zijn ex-werkgever namelijk nog altijd op de voet. Met name op fysiek vlak valt er iets te halen tegen de regerend landskampioen, zo verwacht hij.


De 26-jarige Amstelvener, die in het verleden tot 32 optredens kwam in het shirt van Ajax, wist aanvankelijk nog niet of hij mee zou kunnen doen in de topper van komend weekend. Hij is volgens RTV Noord-Holland echter volledig hersteld van een liesblessure en trainde donderdag weer volledig mee bij FC Twente.

In gesprek met hetzelfde medium geeft Schilder aan waar hij denkt dat er kansen liggen voor zijn ploeg. “Het zijn erg jonge jongens en er zitten niet zoveel zwaargewichten in de ploeg”, weet hij. De Tukkers gaan de wedstrijd in de Amsterdam ArenA comfortabel in: de voorsprong in de competitie bedraagt na zes wedstrijden al zes punten in het voordeel van de Enschedeërs.

Bron: Voetbalzone

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties