Nieuws

Schilder geïrriteerd: "Wat had je verwacht?"

Schilder geïrriteerd: "Wat had je verwacht?"

FC Twente ging afgelopen zondag kansloos onderuit in Alkmaar op bezoek bij AZ. Na 90 minuten gaf het scorebord 3-1 aan en daar was niets geflatteerd aan. Het was de eerste nederlaag onder coach René Hake die het stokje overnam van de ontslagen Alfred Schreuder. Sinds zijn aanstelling speelde het 2x gelijk en behaalde het vorige week de eerste overwinning thuis tegen Roda JC.

Ondanks dat FC Twente na een week weer terug is op de 16e plek is er volgens de back nog geen reden tot zorgen. "Wat had je verwacht? Dat we nu elke week winnen? Ik heb voorheen tegen degradatie gevoetbald en dat was heel anders dan nu. We hebben veel meer kwaliteit, hebben dit seizoen ook goede dingen laten zien. We moeten daar niet eens aan denken."

[google]Schilder legt uit waarom men nog niet teveel mag verwachten van de Tukkers. "Als je naar onze ploeg kijkt, zie je spelers die net uit de jeugd komen en voor het eerst op dit niveau spelen. Je ziet nieuwe jongens van buiten die al lang niet hebben gespeeld. We leren elkaar steeds beter kennen, maken stappen. We praten veel, weten steeds beter waar we staan, krijgen steeds meer vertrouwen."

Enig vereiste is wel dat de ploeg er elke wedstrijd weer 100% voor gaat. Verzaken mag volgens Schilder dan ook niet meer gebeuren. "Dat zie je tegen AZ. We moeten er heel erg mee aan de slag, want als we wel goed spelen, dan zijn we tot best veel in staat", besluit de back in gesprek met Wagenaar van de Tubantia.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties