Nieuws

Schreuder: "Dacht dat FC Twente net zo groot was als Feyenoord"

Schreuder: "Dacht dat FC Twente net zo groot was als Feyenoord"

Alfred Schreuder kreeg na zijn ontslag bij FC Twente een baan aan geboden bij Bundesliga club Hoffenheim. Huub Stevens bood hem de kans om als zijn rechterhand aan de slag te gaan bij de club die dit seizoen vecht tegen degradatie. Schreuder pakte de kans met beide handen aan en heeft nu besloten, ondanks het vertrek van Stevens, het seizoen af te maken bij Hoffenheim.

Soms gaan zijn gedachten terug naar FC Twente waar hij een dubbel gevoel aan heeft overgehouden. Hij doelt in dit geval op Joop Munsterman die nu als de grote schuldige wordt aangewezen door de supporters. "Er is ook een kant in mij die zegt dat mensen niet mogen vergeten dat Joop Munsterman ook veel goede dingen voor de club heeft gedaan. In 2010 stonden we daar met zeventigduizend man het kampioenschap te vieren. Ik heb zelf bij Feyenoord gevoetbald, maar ik dacht even dat FC Twente net zo groot was als Feyenoord." [google]

"Munsterman heeft de Champions League naar Enschede gehaald. Hij heeft de club Europees bekend gemaakt. FC Twente won in de Champions League met 3-1 bij Werder Bremen. Dat weten ze hier in Hoffenheim, hoor. Wat er nu gaande is bij FC Twente is heel triest, maar over de mooie dingen wordt niet meer gesproken. Dat vind ik jammer. Want dat doet geen recht aan de spelers en al die mensen die keihard voor die successen hebben gewerkt", besluit de oefenmeester in gesprek met Peter Wekking van Voetbal International.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties