Nieuws

Schreuder in Enschede om zaken af te ronden

Schreuder in Enschede om zaken af te ronden

Gisteren werd Alfred Schreuder op straat gezet door het bestuur van FC Twente. De nederlaag tegen Heracles Almelo was de welbekende druppel die de emmer deed overlopen. Door de alweer derde nederlaag op rij staat FC Twente na vier wedstrijden op een zestiende plek met slechts één punt. Vandaag is Schreuder in Enschede om de zaken af te handelen. Dit laat RTV Oost journalist Tijmen van Wissing weten op zijn Twitter account.[google]

Vanmorgen bracht de Telegraaf het nieuws dat FC Twente en Alfred Schreuder een afkoopsom overeen waren gekomen van maar liefst twee miljoen euro. Of Schreuder dit bedrag ook daadwerkelijk meekrijgt is nog even afwachten. In gesprek met Van Wissing laat Schreuder weten pas uitgebreider over zijn ontslag te willen praten nadat alle zaken zijn afgerond.

Ondertussen wil FC Twente snel schakelen en het liefst vandaag of morgen al de opvolger van Schreuder presenteren. Diverse namen passeren de revue. Henk de Jong van Cambuur, de clubloze Fred Rutten, maar ook Mario Been wordt genoemd.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties