Nieuws

Schreuder weigert handdoek te gooien

Schreuder weigert handdoek te gooien

Alfred Schreuder kent een bewogen eerste seizoen als hoofdtrainer bij FC Twente. De club is al tot twee keer toe bestraft met puntenaftrek wegens financieel wanbeleid en de prestaties op het veld laten ook veel te wensen over. Afgelopen week stuurden de supportersverenigingen een brief, waarin ze eisten dat de gehele technische staf vertrekt. Schreuder zelf is niet van plan op te stappen.

[google]"Iedereen die me kent, weet dondersgoed dat het mij ook raakt", zegt Schreuder tegen de NOS. "Aan de andere kant weten die mensen ook dat ik niet zal opgeven. Wij weten waar we aan begonnen zijn en dat doen we naar eer en geweten. Vorig seizoen hebben we een geweldig jaar gehad, dit seizoen gaat het alleen minder. Dat is ook mijn verantwoordelijkheid. Maar we zien ook genoeg mogelijkheden voor de toekomst met FC Twente."

De brief die de club vorige week namens de supportersverenigingen ontving, verraste de hoofdtrainer. "Ik heb het niet zien aankomen", vertelt Schreuder. "Ik ben gewoon geïnformeerd door de club. En de club heeft er op haar beurt meteen iets van gevonden. Daar ben ik natuurlijk blij om." Op de vraag of Schreuder van plan is om de handdoek te gooien, antwoordt hij beslist: "Nee, zeker niet."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties