Nieuws

Schreuder weigert handdoek te gooien: "Gaan gewoon verder"

Schreuder weigert handdoek te gooien: "Gaan gewoon verder"

Net als op het einde van de wedstrijd FC Twente - ADO Den Haag werd er ook aan het einde van de wedstrijd van vandaag door de supporters gescandeerd; "Schreuder rot op." Na een gelijkspel en twee nederlagen maakt FC Twente de slechtste start door in dertien jaar en is het terug te vinden op de zestiende plek op de ranglijst. Na afloop van de wedstrijd laat Schreuder tussen de woorden door weten zelf de handdoek niet in de ring te willen gooien.

"Ik begrijp de teleurstelling van de mensen. We zijn allemaal teleurgesteld als je verliest. En zeker als je verliest als je veel kansen creëert en dat we deze met z'n allen missen." Van Gangelen: "Ze zeggen dat je weg moet." "Ja maar daar oordeel ik niet over", vervolgt Schreuder. "Ik begrijp hun frustratie, maar ik ga daar niet over."

[google]"Het is vorig seizoen ook geweest en uiteindelijk gaan we gewoon verder. Ik probeer naar feiten te kijken en dat ik mijn selectie ongeveer twee weken bij elkaar heb. We moeten nu meer vastigheden krijgen en daar zijn wij mee bezig. De rest heb ik niet in de hand. Je moet kijken waar je vandaan komt twee/drie jaar geleden en kijken waar je nu staat. Dat is de realiteit", besluit de oefenmeester die zich nu op mag gaan maken voor de derby uit bij Heracles Almelo.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties