Nieuws

Selectie nagenoeg fit voor vanavond

Selectie nagenoeg fit voor vanavond

FC Twente sluit 2011 donderdag af met de bekerwedstrijd tegen PSV. Trainer Co Adriaanse kan over een nagenoeg fitte selectie beschikken, zei de coach tijdens de persconferentie.

“Sander Boschker is er nog niet bij, maar de verwachting is dat hij vanaf 3 januari weer bij de groep zal aansluiten. Net als Nicky Kuiper”, aldus Adriaanse op de website van FC Twente. Rasmus Bengtsson zit niet bij de selectie. De verdediger is ziek. Adriaanse: “Hij heeft vandaag niet mee kunnen trainen.”

Twente en PSV stonden in oktober in de competitie al tegenover elkaar. Dat duel werd 2-2. “PSV was toen de betere ploeg en kreeg de betere kansen”, herinnert Adriaanse zich nog. “We verloren toen de slag op het middenveld en dat werkte door in alle linies. Wij moeten er dit keer voor zorgen dat de wedstrijd meer in evenwicht is en dat wij de bovenliggende partij zijn.” Maar dat wordt lastig, stelt Adriaanse. “PSV speelt dominant en heeft vaak de bal. Ze creëren kansen en scoren veel. Het spel dat zij spelen is leuk om naar te kijken.”

Twente verloor zondag met 3-2 bij Feyenoord. “De eerste helft van die wedstrijd was FC Twente-onwaardig”, gaat Adriaanse verder. “In de tweede helft gingen wel alle remmen los. We krijgen de kans om binnen vijf dagen in eigen stadion een prestatie neer te zetten. We willen verder in de beker en de finale halen.”

Discussieer mee op het FC Twente Forum. Klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties