Nieuws

Slecht nieuws voor viertal Jong FC Twente

Slecht nieuws voor viertal Jong FC Twente

Slecht nieuws voor vier spelers van Jong FC Twente. De club heeft het viertal laten weten dat ze op zoek moeten naar een andere club. Filip Bednarek, Mustapha Yahaya, Alvin Daniëls en Felitciano Zschusschen worden niet langer als toegevoegde waarde gezien bij de Tukkers. Wat FC Twente betreft kunnen deze spelers nog deze winter weg om hun carrière elders voort te zetten.

Keeper Bednarek is sinds 2008 aanwezig bij FC Twente en stond dit seizoen acht wedstrijden onder de lat bij de beloften. Yahaya kwam precies drie jaar geleden naar Enschede, maakte vorig seizoen in twintig wedstrijden deel uit van de selectie, tegenover slechts twee wedstrijden in het huidige seizoen. Een afname ten top, en daarmee een speler die goed gemist kan worden.

[google] Geheel tegen de verwachtingen in is juist het feit dat Zschusschen niet mag blijven. De spits is immers bijna niet meer weg te denken bij de beloften. Hij scoorde zeven keer in zestien wedstrijden. In het seizoen 2013/2014 scoorde hij maarliefst 10 keer voor de winterstop. Daarna werd hij verhuurd aan FC Dordrecht, dat toen nog in de Jupiler League speelde. Dit bleek echter geen succes en Zschusschen kwam terug naar Enschede.

De laatste pechvogel is Alvin Daniëls. Hij speelde 14 wedstrijden in de ploeg van Jan Zoutman. Kort geleden kwam de aanvaller nog op een geheel andere manier in het nieuws. Daniëls werd door de KNVB geselecteerd voor Jong Oranje, maar de KNVB wist niet dat Daniëls een Franse nationaliteit heeft. Dit zette een streep door zijn felbegeerde deelname in Jong Oranje.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties