Nieuws

Soap rond Fer duurt voort

Soap rond Fer duurt voort

Feyenoord trekt de deur resoluut dicht voor clubs die denken Leroy Fer te kunnen strikken. Ook FC Twente, dat eerder twee miljoen euro bood, hoeft niet op enige medewerking van de Rotterdamse clubleiding te rekenen.

'We gaan Fer absoluut niet verkopen', zegt technisch directeur Martin van Geel vandaag in gesprek met het AD. 'Als we onze sportieve ambities willen waarmaken, kunnen we ons dat simpelweg niet veroorloven. De deur gaat dicht.'

Slechts een astronomisch bod op Fer, die nog een éénjarig contract heeft, zou de situatie rond de middenvelder kunnen veranderen. Een dergelijk bedrag ligt echter ver van het ultieme bedrag dat Twente over heeft voor de voetballer, naar verluidt 3,5 miljoen euro.

Van Geel: 'We hebben voor acht miljoen euro aan spelers verkocht. Sportief is nóg een vertrek van een bepalende speler onbespreekbaar. Ja, zo hebben we dat ook aan Leroy en zijn management medegedeeld.'

Beelden van Fer

[youtube]ScXvzMpUryM[/youtube]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties