Nieuws

Sonny Stevens kiest voor uitdaging in Friesland en stelt oud-werkgever teleur

Sonny Stevens kiest voor uitdaging in Friesland en stelt oud-werkgever teleur

Sonny Stevens gaat niet aan de slag bij FC Volendam, maar bij sc Cambuur. Dit maakte de Friese club vandaag bekend op haar website. Stevens trainde recentelijk nog mee bij de Wijdbroeken, maar in plaats van een veilige terugkeer op het oude nest kiest hij voor een nieuwe omgeving. Naast Stevens presenteerde Cambuur ook Doke Schmidt als aanwinst.

"Zowel Sonny als Doke beschikken over de nodige ervaring en wat leeftijd betreft komen hun beste jaren er nu aan. Dat past in onze visie om -met name in de as- te beschikken over volwassen spelers die onze jonge talenten kunnen helpen ontwikkelen. Voor beide geldt bovendien dat ze voetbalinhoudelijk goed bij ons passen, maar zeker ook qua mentaliteit en persoonlijkheid. We zijn kortom zeer blij met deze aanwinsten", aldus technisch manager Foeke Booy op de site van sc Cambuur.

[google]

Sonny Stevens komt transfervrij over van degradant Excelsior waar zijn aflopende contract niet werd verlengd. De doelman stond tussen 2013 en 2017 onder contract bij FC Twente. Hij werd destijds als groot talent overgenomen van FC Volendam, maar zijn tijd bij FC Twente werd vooral overschaduwd door blessureleed. In 2017 vertrok Stevens naar Go Ahead Eagles om een jaar later de overstap te maken naar Excelsior. Nu mag de 27-jarige goalie zich bewijzen bij sc Cambuur.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties