Nieuws

Southampton heeft veel transfergeld te besteden voor Tadic

Southampton heeft veel transfergeld te besteden voor Tadic

Dusan Tadic staat in de nadrukkelijke belangstelling van Sevilla en Southampton. Waar de Serviër zelf een voorkeur lijkt te hebben voor de Spaanse club, heeft de nieuwe club van manager Ronald Koeman vanaf vandaag veel geld te besteden.

[google]Linksback Luke Shaw maakt namelijk de overstap naar Manchester United voor ongeveer 33,5 miljoen euro en volgens de BBC mag Koeman dat bedrag volledig herinvesteren in nieuwe spelers. "Hij mag het volledige bedrag herinvesteren, om te bouwen aan een team voor de komende jaren", zegt algemeen directeur Les Reed. Naast de transfer van Shaw kon Southampton ook al flink cashen bij de transfer van Adam Lallana, die de overstap maakte naar Liverpool.

Naar verluidt zouden The Saints al een bod van twaalf miljoen euro hebben uitgebracht op de Serviër. FC Twente zal een deel van de transfersom moeten afstaan aan investeringsmaatschappij Doyen, waar de club sinds dit jaar een samenwerkingsverband mee heeft.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties