Nieuws

"Spelers hebben Marsman laten verzuipen"

"Spelers hebben Marsman laten verzuipen"

Via oud-scheidsrechter Mario van der Ende hebben we mogen vernemen dat het de 1-0 van Vitesse terecht was goedgekeurd door scheidsrechter Liesveld. Blijft de vraag wie nu debet heeft aan het doelpunt, Marsman of Schilder? De linksback ging voor Pröpper staan waardoor Marsman hem niet voldoende weg kon duwen. Tot overmaat van ramp gleed de doelman hierdoor uit en zag de bal achter hem in het net verdwijnen.

[google]"Marsman moet veel meer voor zichzelf opkomen. Organisatorisch gaat het gewoon mis. Pröpper die gaat voor Marsman staan met de gedachte 'zo, jou ga ik even lekker irriteren'. En Schilder die gaat daar voor staan. Dan heeft hij dus helemaal vrij ruimte om Marsman te hinderen. Marsman is alleen maar bezig met Pröpper wegduwen en vergeet dat de bal gaat. Hij is de enige die protesteerde en dat zegt ook wel wat natuurlijk."

"Marsman glijd weg omdat hij bezig was met duwen", vervolgt Van Halst. "Er moet altijd een verdediger tussen staan. Geef een beuk, maar dat moet dan wel de speler doen. Een keeper moet de ruimt hebben om de indraaiende ballen te pakken. Ze hebben hem een beetje laten verzuipen. Of Marsman moet meer voor zichzelf opkomen en zeggen tegen Schilder 'hier staan, mij beschermen, ik moet vrij staan'."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties