Nieuws

Spelers nemen morgen plaats op Vak-P

Spelers nemen morgen plaats op Vak-P

Morgen zal een tweetal spelers van FC Twente plaatsnemen op Vak-P. het betreft de geblesseerde spelers Robbert Schilder en Hidde ter Avest. Het tweetal zal worden vergezeld door onder meer Sander Boschker, Eddy Achterberg en Jeroen Heubach. Dit laat Stefan Schipper, dé fotograaf van Twente zojuist weten via zijn Facebook pagina.

[google]"Wat een mooi gebaar van onze "oud" spelers en spelers van FC Twente zoals Jeroen Heubach Sander Boschker Eddy Achterberg Hidde Ter Avest en Robbert Schilder om ONZE club te steunen in deze donker rode tijden! Vandaag bij de training, maar morgen zitten ze ook gewoon op Vak - P. Voetballers met het hart op de goede plaats, Red to the Bone! Klasse kearls."

Vanmiddag staat er om 13:30 uur de afsluitende training gepland in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Willem II. Supportersvereniging de vriendenkring heeft de supporters opgeroepen hier massaal aanwezig te zijn om de ploeg op deze manier te steunen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties