Nieuws

Spelers voelen zich onmachtig na puntenaftrek KNVB

Spelers voelen zich onmachtig na puntenaftrek KNVB

Afgelopen zondag werden de spelers van FC Twente door de club ge√Įnformeerd dat de kans aanwezig was dat de club punten in mindering zou kunnen krijgen. Woensdag kwam de KNVB met het definitieve besluit en besloot voor het eerst gedurende een voetbalseizoen een club punten in mindering te brengen. Het zorgde voor een onmachtig gevoel bij de spelers van FC Twente die zelf geen enkele invloed hebben op de situatie.

"Dit is slecht nieuws voor ons", zegt Mokotjo in gesprek met Van Schuppen van de Tubantia. "Het is erg vervelend om op deze manier punten te verliezen. Dit heb ik nooit meegemaakt, ik had niet ver¬≠wacht dat zoiets in Nederland kon gebeuren. We moeten zorgen dat we zo snel mogelijk weer drie punten pakken. Daar hebben we invloed op, op zo‚Äôn straf niet.‚ÄĚ

[google]Ook aanvoerder Andreas Bjelland gaf een korte reactie. "We kunnen hier niks aan kunnen doen. We richten ons op Willem II. Hard werken en vrijdag win¬≠nen, dat is wat we kunnen en moeten doen. Helemaal onver¬≠wacht komt het niet. We moeten er mee dealen en ervoor zorgen dat het vertrouwen in het team te¬≠rugkomt. We gaan er alles aan doen om ook terug te komen op de ranglijst.‚ÄĚ

Aanstaande vrijdag is de eerste kans om weer drie punten te winnen voor de club. De ploeg van Alfred Schreuder moet het dan in Tilburg opnemen tegen het verrassend goed presterende Willem II dat door de puntenaftrek op slechts één punt staat van de Tukkers. De wedstrijd wordt morgen afgetrapt om 20:00 uur.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties